Terug naar home

Naam: Wouter van Maarseveen
Woonplaats: Utrecht
Leeftijd: 28

Wanneer heb je de opleiding gevolgd? Voorjaar 2018

Waarom de House of Orange makeupschool? Ik was al werkzaam als professionele make-up artist voor verschillende tv programma’s / bnr’s. Ik deed voornamelijk glamour make-up (mensen mooier maken) maar ik wilde mijn kennis uitbreiden op het gebied van fashion en modische make-up.

Denk je nog vaak terug aan de opleiding? Ja, tijdens het werk denk ik vaak aan de dingen die ik op de opleiding heb geleerd, bepaalde technieken, producten en handigheidjes.

Is iets je specifiek bijgebleven? De smokey eye techniek van John. Met deze techniek kan je veel meer andere oogmake-upjes maken.

Zou je de school aanraden? Ja zeker, de opleiding is erg goed. Je krijgt les van echte professionals en vooral als de richting van fashionshows/ fotoshoots je aanspreekt is deze school een prima keuze!

Wat ben je na de opleiding gaan doen? Ik ben mijn vaste make-up opdrachten voor tv blijven doen maar met nog meer kennis!

Wat is je makeup droom? Ik hoop ooit een bekende naam te worden in de industrie, misschien iets voor de camera te gaan doen als visagist/ haarstylist. En ik heb nog een paar internationale sterren op mijn lijstje staan die ik graag eens in mijn stoel zie (altijd groot dromen haha).

Heb je tips voor toekomstige studenten? Geniet van de tijd op de opleiding, het gaat snel voorbij. Als je iets specifieks wilt leren, geef het dan aan want daar is ruimte voor.