Terug naar home

Naam: Floor Willemse
Woonplaats: Amsterdam
Leeftijd: 22 jaar

Wanneer heb je de opleiding gevolgd?:
“Van September tot December 2015”

Waarom ben cq. wou je make-up gaan studeren?:
“De passie voor make-up was- en is naast de passie voor de horeca nooit verdwenen. Ik wilde me graag om mijn passies storten.”

Waarom de House of Orange make-up school?:
“House of Orange stond al heel lang hoog in de ranglijsten bij mij, na verschillende open dagen te hebben bezocht en die allemaal niks te vinden.
Daar was de open dag van House of Orange. Meteen als je binnen stapt voel je een flow die de andere scholen niet hebben. Hier worden er geen doekjes om gebonden! Hier leer je van vakmensen.”

Denk je nu nog vaak terug aan de opleiding cq. John Kattenberg?:
“Ik denk zeker vaak terug aan de opleiding! Vooral de smokey eye lessen zijn niet meer van mijn netvlies af te krijgen. Of hoe ik stondt te stuntelen met de eerste les. Een mooie matte basis, hoe moeilijk kan dat nou zijn. Jawel dus, wel als je wordt beoordeeld door John – Floor, die kop moet mat.”

Is iets je specifiek bijgebleven?:
“Backstage werken tijdens het Orange Babies Ball; dat was heel leuk om mee te mogen maken. En natuurlijk de eindshoot, dat vondt ik heel speciaal. Om met zulke grote namen te mogen werken als groentje, ik voelde me erg vereerd!”

Zou je de school aanraden aan een toekomstige student(e)?:
“Zeker! De ervaring(en) van de vele leraren cq. artiesten zijn ongekend, pak hier je voordeel uit. Ze willen met liefde alle geheimen uit de doeken doen.”

Wat ben je na de opleiding gaan doen?:
“Ik werk nu als freelance artist, ik doe veel vrij werk om eerst een goed portfolio op te bouwen. Daarnaast werk ik nog steeds in de horeca als kok drie dagen, de andere dagen doe ik dus make-up.”

Wat is je makeup droom?:
“Mijn make-up droom is simpel. ik hoop langzaam de horeca achter me te kunnen laten. Zodat ik over een paar jaar geheel als make-up & hair artist freelance kan werken en daar van rond te komen. Werk is er altijd als je er zelf achter aan gaat!”

Heb je tips voor toekomstige studenten / make-up artiesten?:
“De leraren (cq. artiesten) zeggen alles met een reden; je moet alles opschrijven. Zorg ervoor dat je altijd je notitieboekje bij je hebt! Alles wat in de lessen wordt gezegd is waardevol. Investeer in make-up en tools, het kost wat maar zoals John zou zeggen “je hebt het voor je hele leven” en zo is het.
Maak je klaar voor 4 onvergetelijke maanden. Good luck!”

Instagram

floor_1